vizita-doamnei-avocate-porosnicu-gianina-vera-in-cadrul-comunitatii-evreesti-din-iasi

Vizita doamnei avocate Porosnicu Gianina Vera în cadrul Comunității Evreești din Iasi

Am fost extrem de onorați și de încântați de vizita unui musafir special.

Doamna avocat Gianina Poroșnicu, cunoscută tuturor pentru redarea farmecului de altadată al Casei Joseph Zoller, o adevărată bijuterie arhitecturală, a fost acest musafir deosebit al nostru. Și ca bucuria să fie deplină, doamna avocat ne-a făcut un cadou dulce, un tort excepțional care poartă inițialele celebrului industriaș evreu - Joseph Zoller.

Se spune că "un cadou trebuie spună o poveste și să fie întotdeauna înoțit de bune maniere". Pe lângă acest delicioc tort, am avut bucuria de a primi și o fotografie superb înrămată, în care prietena noastră, doamna avocat Gianina Porosnicu, apare ținând în mâini celebra carte de aur a Spitalului Israelit din Iași, în care apare și semnătura lui Joseph Zoller, unul din generoșii donatori ai instituțiilor de binefacere evreiești de la monumentul respectiv. 

Prețuim memoria celebrului artizan cofetar Joseph Zoller, și îi aducem prinosul de recunoștință celei ce a reușit să readucă la lumină povestea vieții sale, prietena noastră doamna avocat Gianina Porosnicu.

Mulțumiri se cuvin și celei ce a creeat acest minunat tort, Bianca Barnea.